Om Kirken i Dalen

Kirken i Dalen er en selvstendig evangelisk menighet bestående av mennesker i alle aldersgrupper.

Gjennom vårt fellesskap vil vi formidle til deg hvordan du kan leve et godt liv med håp og trygghet gjennom troen på Jesus Kristus som din personlige Herre og Frelser.

Siden vi verdsetter de forskjellige aldersgruppers mangfold vil du finne aktivitetstilbud tilpasset barn, ungdom, voksne og eldre (se «aktiviteter«).

Du er hjertelig velkommen til å bli en del av vårt fellesskap.

Hva vi tror
For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham. (Joh 3, 16-17)

Vi tror at himmelriket er kommet nær. Vi tror at Gud er god, og at han er i godt humør.

Kirken i Dalen har en sterk historisk kobling til pinsebevegelsen, selv om vi i dag er en selvstendig menighet. På pinsebevegelsen sine nettsider er det et trosgrunnlagsdokument som vi slutter oss til.

Ønsker du å gi en gave? Gå til Kontonummer og vipps

Det er stengt for kommentarer.