Tentro

Tentro 2020/2021

Avslutning våren 2021

HVA ER TENTRO?
Tentro er et konfirmasjonsalternativ fra frikirkene i Norge, som er åpent for alle.

Vi bruker dette undervisningsopplegget til å presentere den kristne tro på en relevant og forståelig måte. Vi vil koble store tema som Gud, livet og evigheten med din hverdag .

Opplegget bygger på den kristne lære og  har i likhet med andre kristne kirker en klar kristen profil. Likevel er du hjertelig velkommen til et år med tentro selv om du ikke tilhører en kristen sammenheng selv. Du trenger ikke være medlem eller døpt for å være med.

Det er mange frikirker som arrangerer Tentro, og Kirken i Dalen står ikke alene. I 2019/2020 samarbeider vi med Filadelfiakirken i Lyngdal. Det er stor sannsynlighet for at vi også neste skoleår kommer til å samarbeide med andre menigheter.

Tentro koster kr. 1300,-. Det inkluderer to obligatoriske turer, mat på samlingene, bowling og Bibel.

Det blir samling omtrent en gang i uka. Hvilken dag det blir avgjøres senere.

Tentroavslutningen blir våren 2021.

Hvis du vil ha mer informasjon, eller melde deg på kan du sende en e-post til post@kirkenidalen.no, så kontakter vi deg.

Det er stengt for kommentarer.